14:57 uur 08-03-2023

AriBio Co., Ltd. en Fujirebio Diagnostics, Inc. kondigen een strategisch partnerschap aan voor de ontwikkeling van biomarkers voor de ziekte van Alzheimer en neurodegeneratie

SAN DIEGO & TOKYO & MALVERN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Fujirebio Holdings Inc., zijn volle dochteronderneming Fujirebio Diagnostics, Inc., en AriBio Co., Ltd. hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om de ontwikkeling van biomarkers voor de ziekte van Alzheimer en andere neurodegeneratieve aandoeningen te bevorderen. De overeenkomst biedt Fujirebio toegang tot klinische monsters en gegevens die zijn verzameld als onderdeel van de lopende fase 3-studie naar de ziekte van Alzheimer die AriBio in december 2022 is gestart.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230308005126/nl/

AriBio voltooide in 2021 een Fase 2-studie bij patiënten met milde tot matige Alzheimer met hun hoofdproduct AR1001, een PDE5-remmer met preklinische werkzaamheid waarvan is aangetoond dat hij neuronapoptose remt, neurogenese bevordert, de neuroplasticiteit verhoogt en autofagieactiviteit stimuleert om toxische eiwitten te verwijderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

James Rock – AriBio

jimrock@aribiousa.com

Chris Dague – Fujirebio

chris.dague@fujirebio-us.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr