21:24 uur 07-03-2023

Tracer neemt Mad Power Technologies over om Europese bedrijfsuitbreiding te ondersteunen

Dankzij de overname wordt de klantenondersteuning in heel Europa uitgebreid en wordt er een Center of Excellence voor AI en datawetenschap opgericht in Madeira, Portugal

SALT LAKE CITY–(BUSINESS WIRE)– Tracer, de leider op het gebied van merkbescherming en merksucces, heeft vandaag de overname aangekondigd van Mad Power Technologies, een bedrijf dat AI- en machine learning-diensten levert met expertise op het gebied van gegevensverzameling en -modellering, gegevensengineering en geavanceerde analyses, en levering van cloudgebaseerde toepassingen. Mad Power Technologies, gevestigd in Madeira, Portugal, wordt het wereldwijde Center of Excellence voor AI en datawetenschap van Tracer, met uitbreiding van de Europese expansie van Tracer en versnelling van de klantenondersteuning in heel Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelsey LaBarbera

Bhava Communications voor Tracer

tracer@bhavacom.com
+1 (925) 338-1056

Check out our twitter: @NewsNovumpr