18:58 uur 07-03-2023

OMV en Cognite verlengen langdurige samenwerking om OMV’s digitaliseringsprogramma verder te versnellen

OSLO, Noorwegen & AUSTIN, Texas, VS–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijde leider in industriële software, kondigde vandaag een verlenging aan van haar lange termijn raamovereenkomst met OMV, het internationale, geïntegreerde olie-, gas- en chemiebedrijf met hoofdkantoor in Wenen/Oostenrijk. Door gebruik te maken van Cognite’s toonaangevende Industrial DataOps platform, Cognite Data Fusion®OMV zal zijn digitale transformatieprogramma, DigitUP, uitbreiden met een robuustere Asset Performance Management (APM)-oplossing, waardoor OMV’s positie als wereldwijde digitale leider in de sector wordt versterkt.

De samenwerking zal de digitale transformatie van OMV versnellen en operationele verbeteringen stimuleren die de organisatie effectiever maken en data-gedreven zakelijke kansen ontsluiten in de hele waardeketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford, Vice President of Global Public Relations

michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr