17:01 uur 07-03-2023

MIR M presenteert op 8 maart om 22.00 uur de eerste Hidden Valley Capture!

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Wemade’s MMORPG MIR M: Vanguard and Vagabond (hierna “MIR M”) organiseert zijn eerste Hidden Valley Capture op 8 maart om 22.00 uur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307005559/nl/

MIR M Hidden Valley Capture-update (Afbeelding: Wemade)

MIR M Hidden Valley Capture-update (Afbeelding: Wemade)

Hidden Valley Capture is clanoorlog-content waarin clans strijden om een “Hidden Valley” te veroveren, die de bron is van de kerngrondstof “Darksteel”. Deze content wordt elke woensdag om 22.00 uur een uur lang op de vierde verdieping van Bicheon, Snake Pit en Phantasia Hidden Valley gehouden. Deze content is alleen beschikbaar op bepaalde servers, afhankelijk van de governance-resultaten.

Voor elke wereld worden governance-stemmingen gehouden om de servers te selecteren waarop Hidden Valley Capture beschikbaar zal worden gesteld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR-manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr