15:00 uur 07-03-2023

Laserfiche lanceert nieuwe MuleSoft-integratie

Laserfiche’s nieuwe MuleSoft Certified Connector op de Anypoint Exchange helpt bedrijven sneller naadloze digitale ervaringen te creëren

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche – de toonaangevende SaaS-aanbieder van intelligent contentbeheer en automatisering van bedrijfsprocessen – heeft vandaag een nieuwe MuleSoft Certified Connector voor Laserfiche® aangekondigd. Deze nieuwe connector is toegankelijk via de MuleSoft Anypoint Exchange en de Laserfiche Solution Marketplace en stelt bedrijven in staat de integratie met het contentservicesplatform van Laserfiche te vereenvoudigen en oplossingen te bouwen die de productiviteit verhogen, opschalen met groei en voorzien in digital-first klantervaringen.

Met Laserfiche kunnen klanten de integratie-implementatie versnellen, integratielevenscycli gemakkelijker beheren en toegang krijgen tot bedrijfsbrede data-analyse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Director, Public Relations, Laserfiche

linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 toest. 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr