19:40 uur 07-03-2023

Exscientia kondigt samenwerking aan met Charité om ontwikkeling van precisie-medicijnplatform te bevorderen

Partnerschap zal het functionele testplatform voor geneesmiddelen van Excientia verder valideren om de respons bij hematologische kankersoorten te voorspellen –

OXFORD, Engeland & BERLIJN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Exscientia plc (NASDAQ: EXAI) heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Charité – UniversitätsMedizin Berlin (Charité) om het AI-aangedreven precisie-medicijnplatform van Excientia te gebruiken bij hematologische kankersoorten.

Uit hoofde van de samenwerking zal Charité het potentieel van het precisie-medicijnplatform van Exscientia evalueren om betere behandelingen te selecteren en de resultaten te verbeteren voor patiënten met hematologische kankeraandoeningen. Elke patiëntmonster zal prospectief worden geëvalueerd met een breed panel van op de markt gebrachte geneesmiddelen, inclusief geneesmiddelen die mogelijk nog niet zijn goedgekeurd voor de indicatie, om een vergelijkend responsprofiel te bepalen, ex vivo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon bij Exscientia voor Investor Relations:
Sara Sherman

investors@exscientia.ai

Contactpersoon bij Exscientia voor media:
Oliver Stohlmann

media@exscientia.ai

Contact met Charité voor mediarelaties:
presse@charite.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr