18:23 uur 07-03-2023

euNetworks breidt haar dark fiber-netwerk in België uit door overname

Deze transactie versterkt euNetworks’ leiderschap in Europese infrastructuur door de toevoeging van 1.660 km glasvezelnetwerk in België

LONDEN EN BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– euNetworks Group Limited (“euNetworks”), een West-Europees bedrijf op het gebied van bandbreedte-infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van de dark fibre-tak van een Belgisch nutsbedrijf (“de Business Branch”).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307005811/nl/

Paula Cogan, Chief Executive Officer, euNetworks (Photo: Business Wire)

Paula Cogan, Chief Executive Officer, euNetworks (Photo: Business Wire)

De Business Branch werd eind jaren negentig gebouwd en omvat een ductgebaseerd-netwerk met 1.660 km glasvezel, verspreid over unieke routes in Brussel en langeafstandsroutes in heel België. Het ligt ook dicht bij 13 datacenters en heeft toegang tot bijkomende sites met hoge bandbreedte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hannah Britt | Hoofd Marketing | euNetworks
hannah.britt@eunetworks.com e-mail | +44 7717 896 446 mobiel

Check out our twitter: @NewsNovumpr