18:54 uur 06-03-2023

Sintavia ontwikkelt additieve productiefaciliteit voor de Amerikaanse marine

Het partnerschap met Bechtel Plant Machinery, Inc. zal de toepassing van additieve technologie op meerdere nucleaire platforms bevorderen

HOLLYWOOD, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Sintavia, LLC, een ontwerper en additief producent van complexe mechanische systemen en componenten voor de luchtvaart- en defensie-industrie, kondigde vandaag aan dat het een contract heeft verworven van Bechtel Plant Machinery, Inc. (“BPMI”) om een speciale additief productiefaciliteit te ontwikkelen, ter ondersteuning van het Amerikaanse nucleaire voortstuwingsprogramma van de marine. De nieuwe, verticaal geïntegreerde faciliteit zal geavanceerde nucleaire voortstuwingssystemen ontwikkelen en additief vervaardigen, voor zowel in productie als in ontwikkeling zijnde onderzeebootprogramma’s van de Amerikaanse marine, waaronder de volgende generatie nucleair aangedreven aanvalsonderzeeboten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230306005049/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sintavia, LLC

Lindsay Lewis

+1 954.474.7800

Check out our twitter: @NewsNovumpr