15:23 uur 06-03-2023

SEMODU AG wil institutionele fondsen oprichten

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– SEMODU AG (“SEMODU”), München, een op technologie gerichte projectontwikkelaar met een focus op modulaire bouw, is voornemens de fondsenmarkt voor institutionele beleggers te betreden.

In het kader van “SEMODU Institutional” wil SEMODU in de toekomst residentiële vastgoedfondsen initiëren voor semi-professionele en/of professionele beleggers. Daarbij zal “SEMODU Institutional” niet alleen optreden als sparringpartner voor ondernemers, maar eerder als vastgoedbeleggings- en vermogensbeheerder. Via directe toegang tot haar eigen projectontwikkelingen biedt SEMODU bestaande en toekomstige beleggers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hoogdividend, ESG-conforme kwartaalontwikkelingen en om projecten vanaf het begin en gedurende de gehele waardeketen te begeleiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Benedict Heidbüchel

Tel:+49 1590 1798 785

E-mail:benedict.heidbuechel@semodu.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr