19:19 uur 06-03-2023

LTIMindtree breidt voetafdruk in Europa uit met een nieuw leveringscentrum in Polen

MUMBAI, India & KRAKAU, Polen–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag de opening aangekondigd van een nieuw leveringscentrum in Krakau, Polen, als onderdeel van zijn strategie om de aanwezigheid in Oost-Europa uit te breiden. Het nieuwe leveringscentrum werd ingehuldigd door Jerzy Muzyk, vice-burgemeester van de stad Krakau, Przemyslaw Roth, Vice President, ASPIRE (Krakau), Peter Mitchell, Vice President, The Association of Business Service Leaders (ABSL- Krakau), Rao Maddukuri, President van de Poland India Business Council en Nachiket Deshpande, Chief Operating Officer en directielid, LTIMindtree.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr