22:56 uur 06-03-2023

LambdaTest werkt samen met LinkedIn om Test Automation Professional Certificate aan te bieden op LinkedIn Learning

LambdaTest Test Automation Professional Certificate exclusief op LinkedIn Learning stelt studenten in staat om de kunst en wetenschap van testautomatisering te leren van een van de toonaangevende experts in de branche

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, het toonaangevende cloudplatform voor het testen van digitale ervaringen, is een partnerschap aangegaan met LinkedIn om het LambdaTest Test Automation Professional Certificate exclusief beschikbaar op LinkedIn Learning aan te bieden, als onderdeel van zijn missie om de test- en QA-gemeenschap te ondersteunen.

Door middel van deze Professional Certificate-cursus zullen studenten op een zeer boeiende manier fundamentele kennis van testautomatisering verwerven, inclusief verschillende tools en best practices, van Meaghan Lewis, Technical Program Manager bij Microsoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau van LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr