20:08 uur 06-03-2023

Introductie van Servi Plus, de ultieme horeca-robot

REDWOOD CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Bear Robotics, een in Silicon Valley gevestigde vernieuwer van horeca-robots, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe robot, Servi Plus, een baanbrekende robot in de dienstverlenende sector met een grotere capaciteit, verbeterde functies voor de gebruikerservaring en de soepelste ophanging in de branche voor het transporteren van vloeistoffen en het passeren van hellingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230306005039/nl/

Servi Plus provides a reliable food delivery experience, with its responsive LED lighting, multiple table capability, and custom tray configurations. (Photo: Business Wire)

Servi Plus provides a reliable food delivery experience, with its responsive LED lighting, multiple table capability, and custom tray configurations. (Photo: Business Wire)

Met een uitgebreid 40 kg laadvermogen en een capaciteit van meer dan 16 borden is de Servi Plus het zware antwoord op de automatisering van de horecawerkstroom. De nieuwste toevoeging aan de beroemde Servi-serie van Bear Robotics, Servi Plus, is een grotere oplossing voor het verlichten van repetitief werk zoals het uitvoeren van bestellingen en het afruimen van gerechten, zodat teamleden op de vloer kunnen blijven en zich kunnen concentreren op het creëren van uitzonderlijke gastervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: press@bearrobotics.ai +1-844-SAY-BEAR

Check out our twitter: @NewsNovumpr