08:46 uur 06-03-2023

Dr. Jack Kolenda uit Toronto en Lux Vitae Worldwide kondigen aan dat de Steriwave-behandeling voor neusdekolonisatie sinds september 2021 met succes wordt gebruikt door de rockband KISS om de overdracht en verspreiding van Covid 19 te voorkomen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Dr. Jack Kolenda uit Toronto en Lux Vitae Worldwide zijn verheugd aan te kondigen dat de Steriwave-behandeling voor neusdekolonisatie sinds september 2021 met succes is gebruikt door de rockband KISS, om de overdracht en verspreiding van Covid 19 tijdens hun wereldtournee te voorkomen, en door covid 19-positieve personen die in behandeling zijn in Toronto en in heel Canada.

Doc McGhee, de legendarische manager van KISS verklaart: “Het zou voor KISS onmogelijk, niet onwaarschijnlijk, maar onmogelijk zijn om zijn wereldtournee voort te zetten zonder de bescherming van de Steriwave-behandeling.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

(416) 912-7130

Check out our twitter: @NewsNovumpr