11:56 uur 03-03-2023

Bentley Systems publiceert oproep voor nominaties voor de Going Digital Awards in Infrastructure 2023

Winnaars worden geselecteerd en aangekondigd tijdens het Year in Infrastructure and Going Digital Awards-evenement in Singapore

EXTON, Pennsylvania–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), het softwarebedrijf voor infrastructuurtechniek, heeft vandaag haar oproep voor nominaties voor de Going Digital Awards in Infrastructure 2023 aangekondigd. De awards, die worden beoordeeld door onafhankelijke jury’s van branche-experts, erkennen infrastructuurprojecten voor digitale vooruitgang in infrastructuur. De deadline voor nominaties is 8 mei 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005155/nl/

Neem deel aan de Going Digital Awards in Infrastructure 2023 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in infrastructuur. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Neem deel aan de Going Digital Awards in Infrastructure 2023 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in infrastructuur. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Gebruikers van Bentley-software worden uitgenodigd om met hun projecten deel te nemen aan het Going Digital Awards in Infrastructure-programma, ongeacht in welke fase het project zich bevindt: preconstructie/conceptueel, ontwerp, bouw of exploitatie. De drie finalisten die voor elke prijscategorie zijn gekozen, winnen een reis naar Singapore om het Year in Infrastructure en Going Digital Awards-evenement bij te wonen, als gasten van Bentley Systems. Als onderdeel van de conferentie zullen de finalisten hun projecten presenteren aan de juryleden, opinieleiders uit de branche en meer dan 100 vertegenwoordigers van de media.

De Going Digital Awards in Infrastructure-categorieën omvatten:

 • Bruggen en tunnels
 • Bouw
 • Enterprise engineering
 • Faciliteiten, campussen en steden
 • Procesindustrie en energieopwekking
 • Spoor en vervoer
 • Wegen en snelwegen
 • Bouwtechniek
 • Ondergrondse modellering en analyse
 • Landmeten en monitoring
 • Transmissie en distributie
 • Water en afvalwater

Deze projecten erkennen innovatieve vooruitgang en meetbare effecten op infrastructuur en duurzaamheid. Projecten kunnen worden erkend vanwege hun economische impact en innovatief gebruik van Bentley-software, waaronder het Bentley iTwin-platform en Digital Twins voor infrastructuur, 4D-modellering, Infrastructure Internet of Things en kunstmatige intelligentie. Projecten kunnen ook worden onderscheiden voor vorderingen die duurzame ontwikkelingsdoelen mogelijk maken in termen van klimaatactie, energietransitie en -efficiëntie, circulariteit van land- en waterbronnen en gezonde gemeenschappen.

Naast de prijzen die door de jury worden toegekend, zullen de oprichters van Bentley erkenning geven aan geselecteerde projecten van organisaties of personen wiens ondernemingen met name bijdragen aan de verbetering van de infrastructuur en/of doelstellingen voor ecologische en sociale ontwikkeling.

Elk project dat is genomineerd voor een prijs, wordt op de volgende manieren erkend door de wereldwijde infrastructuurgemeenschap:

 • Wereldwijde erkenning krijgen door hun infrastructuurprojecten te laten profileren in het Infrastructure Yearbook van Bentley, dat wordt gedistribueerd aan media, overheden en branchegenoten over de hele wereld.
 • Hun concurrentievoordeel verbeteren door aan bestaande en potentiële klanten de waarde te tonen die de deelnemers aan projecten toevoegen door middel van hun digitale innovaties.
 • Het vergroten van hun bekendheid en berichtgeving door wereldwijde media en brancheanalisten.

Bezoek de website van de Going Digital Awards in Infrastructure voor meer informatie over het Going Digital Awards in Infrastructure 2023-programma of om een project te nomineren.

Afbeelding

Neem deel aan de Going Digital Awards in Infrastructure 2023 om wereldwijde erkenning te krijgen voor digitale vooruitgang in infrastructuur. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

##

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is het softwarebedrijf voor infrastructuurtechniek. We bieden innovatieve software om de infrastructuur van de wereld vooruit te helpen, waarbij we zowel de wereldeconomie als het milieu ondersteunen. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang, voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoor en openbaar vervoer, water en afvalwater, openbare werken en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen, mijnbouw en industriële voorzieningen. Ons aanbod, mogelijk gemaakt door het iTwin-platform voor Digital Twins op het gebied van infrastructuur, omvat MicroStation en Bentley Open-applicaties voor modellering en simulatie, de software van Seequent voor geoprofessionals en Bentley Infrastructure Cloud met ProjectWise voor projectoplevering, SYNCHRO voor bouwbeheer en AssetWise voor activabeheer. De 5.000 collega’s van Bentley Systems genereren een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard USD in 194 landen.

www.bentley.com

© 2023 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, Bentley Infrastructure Cloud, iTwin, MicroStation, ProjectWise, Seequent en SYNCHRO zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Perscontact:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr