23:01 uur 02-03-2023

Alight onthult dat arbeidsvoorwaarden de plank mis slaan bij werknemers in heel Europa

Onderzoek door Alight analyseert de perceptie van werknemers van arbeidsvoorwaarden die worden aangeboden door werkgevers in heel Europa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Volgens een vandaag uitgebracht rapport van Alight, een toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde technologie en diensten op het gebied van menselijk kapitaal, spelen secundaire arbeidsvoorwaarden een belangrijke rol bij het aantrekken, betrokken houden en behouden van talent. Tot nu toe zien werknemers niet altijd de waarde in hun bestaande arbeidsvoorwaarden, terwijl werkgevers ze over het algemeen overschatten.

Voor het nieuwe rapport van Alight, Workplace Benefits in a Changing World 2023, namen 1.400 werknemers en 420 middelgrote tot grote werkgevers in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk deel aan een enquête om inzicht te krijgen in de verschillen tussen de prioriteiten en behoeften van werkgevers en werknemers met betrekking tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Teresa Zhou

TEAM LEWIS

AlightHub@teamlewis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr