11:54 uur 01-03-2023

ThreatNG Security biedt organisaties gratis toegang tot zijn baanbrekende beveiligingsplatform om kwetsbaarheden van cloud en SaaS te beoordelen

Met een beperkt aanbod kunnen organisaties wereldwijd kwetsbare cloud- en SaaS-middelen ontdekken en beoordelen vanuit een outside-in perspectief

ThreatNG stelt gebruikers in staat agentloze blootstelling van cloud en SaaS te beoordelen op External Attack Surface Management (EASM), digitale risicobescherming en beveiligingsratings.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– ThreatNG, een cyberbeveiligingsbedrijf dat organisaties van elke omvang in staat stelt hun externe aanvalsbereik en digitale risico’s te beheren, heeft de release aangekondigd van zijn agentloze cloud- en SaaS-blootstellingsbeoordelingsmodule. Het bedrijf kondigt verder aan dat organisaties gedurende een beperkte tijd gratis toegang krijgen tot dit baanbrekende platform om hun externe risico’s te beoordelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Price

E-mail: erin@threatngsecurity.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr