01:20 uur 28-02-2023

Wipro kondigt een nieuw Global Business Line-model aan dat beter inspeelt op de prioriteiten van de klant

Het nieuwe model verscherpt de focus op strategische groeigebieden: cloud, bedrijfstechnologie en -transformatie, engineering en consulting

NEW YORK & BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van technologische dienstverlening en consulting, kondigt vandaag vier strategische global business lines (GLB’s) aan om beter in te spelen op de veranderende zakelijke behoeften van klanten en te profiteren van nieuwe kansen in snelgroeiende marktsegmenten.

Met het nieuwe model zal Wipro voortaan zijn klanten capaciteiten aanbieden via vier GBL’s, georganiseerd rond cloud, bedrijfstechnologie en -transformatie, engineering en consulting. Het nieuwe model weerspiegelt de voortdurende aandacht van het bedrijf voor strategische inzetgebieden en de focus op het benutten van de kracht van ‘One Wipro’ om het hele spectrum van zakelijke en technologische transformatiedoelen van klanten te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wipro Media Contact:
Sanuber B. Grohe

Wipro Limited

sanuber.grohe@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr