09:43 uur 28-02-2023

Thales lanceert ‘s werelds eerste GSMA-gecertificeerde iSIM (Integrated SIM) met nieuwste Snapdragon Mobile Platform van Qualcomm

  • De lancering van ‘s werelds eerste beveiligingsgecertificeerde iSIM door de GSMA (wereldwijde vereniging voor de mobiele communicatie-industrie) door Thales en Qualcomm zal smartphones in staat stellen een ruimtebesparende aanpak te bieden voor flexibele – op afstand bij te werken – mobiele connectiviteit.
  • De geïntegreerde SIM-vormfactor is zeer aantrekkelijk voor apparaatfabrikanten die compacte en kostenefficiënte smartphones willen maken, evenals andere verbonden apparaten zoals tablets en wearables.
  • De verwachting is dat er tot 2027 wereldwijd 300 miljoen1 iSIM-zendingen zullen zijn, bedoeld als aanvulling op het SIM- en eSIM-marktaanbod.

PARIS LA DÉFENSE–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende vernieuwers in de branche, Thales en Qualcomm Technologies, Inc., kondigen de certificering aan van ‘s werelds eerste commercieel inzetbare iSIM (Integrated SIM) op het Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, waardoor de functionaliteit van een SIM in de hoofdprocessor van een smartphone mogelijk wordt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005409/nl/

Thales launches world’s first GSMA certified iSIM (Integrated SIM) with Qualcomm’s latest Snapdragon Mobile Platform (Photo: Thales)

Thales launches world’s first GSMA certified iSIM (Integrated SIM) with Qualcomm’s latest Snapdragon Mobile Platform (Photo: Thales)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS

Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr