14:41 uur 28-02-2023

ONEPOINT lanceert Next Generation Project Life Cycle Support met Planforge 22

Het nieuwe Planforge PPM-platform beschikt over een dynamisch proces voor projectafsluiting, geleerde lessen en meer.

GRAZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– ONEPOINT, een Gartner-leider in adaptief projectbeheer en -rapportage, lanceerde vandaag zijn nieuwe Planforge platform – de opvolger van zijn hybride PPM-software ONEPOINT Projects. De eerste grote release, Planforge 22, richt zich op de volgende generatie project levenscyclusondersteuning voor agile en traditionele projecten en programma’s, inclusief een nieuw dynamisch project afsluitingsproces, gemoderniseerde wijzigingsaanvragen, sterk verbeterde standaard rapporten en ondersteuning voor RACI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005127/nl/

Planforge 22 supports a new dynamic project closure, lessons learned, and more. (Graphic: Business Wire)

Planforge 22 supports a new dynamic project closure, lessons learned, and more. (Graphic: Business Wire)

“Planforge is onze volgende stap in het toegankelijker en tegelijkertijd krachtiger maken van hybride PPM”, aldus Gerald Aquila, oprichter en CEO van ONEPOINT.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ONEPOINT Projects GmbH

Kerstin Gaar

press@onepoint-projects.com
www.planforge.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr