01:53 uur 28-02-2023

Octrooipool kan sleutelfactor zijn voor adoptie Open RAN, zegt rapport

CHEVY CHASE, Md. & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Een octrooipool kan een sleutelrol spelen bij de invoering van Open RAN-technologie, volgens een recent rapport van Harvard Business School Professor Josh Lerner en Bella Private Markets.

Het rapport “Accelerating innovation in connectivity: The case for an Open RAN patent pool”, dat hier kan worden gevonden, werd uitgevoerd in opdracht van Alium, een joint venture tussen MPEG LA en Unified Patents. Alium lanceerde vorig jaar de Open RAN Patent Portfolio License. Zie https://www.alium-llc.com/blog/alium-introduces-open-ran-patent-portfolio-license

“Octrooipools hebben van oudsher een cruciale rol gespeeld bij de ondersteuning van innovatie door de risico’s rond intellectuele eigendom te beperken en investeringen in nieuwe technologieën aan te moedigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tom O’Reilly

Alium

Tel: 303.200.1710

tom@alium-llc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr