17:46 uur 28-02-2023

Gallium Semiconductor publiceert bibliotheek met niet-lineaire modellen voor zijn portfolio van GaN-producten

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Gallium Semiconductor, een innovatieve leverancier van RF-halfgeleideroplossingen, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn bibliotheek met niet-lineaire modellen voor zijn portfolio van GaN-producten. De bibliotheek bestaat uit 22 modellen die betrekking hebben op alle Dual Flat No-Leads (DFN)-breedbandplastic- en verpakte Air Cavity Ceramic (ACC)-producten van Gallium Semi. Alle modellen zijn ontworpen en gevalideerd met breedband S-parameters en belastingsimpedantiemetingen om een breed scala aan toepassingen te dekken.

“Het is van cruciaal belang voor onze klanten om de prestaties van onze componenten nauwkeurig te simuleren in hun systeemontwerpen om first-pass succes te behalen,” aldus Michael Guyonnet, Vice President Networks bij Gallium Semi. “De release van onze uitgebreide bibliotheek met niet-lineaire modellen onderstreept onze inzet voor het leveren van uitzonderlijke en naadloze klantenservice van ontwerp tot productie.”

De bibliotheek is beschikbaar voor zowel Cadence® AWR Design Environment®- als Keysight PathWave Advanced Design System (ADS)-software. De bibliotheek is gratis beschikbaar voor gekwalificeerde klanten. Ga voor meer productinformatie en om toegang tot de modellen aan te vragen naar www.galliumsemi.com/downloads.

Over Gallium Semiconductor:

De missie van Gallium Semiconductor is om massale commercialisering mogelijk te maken van op galliumnitride (GaN) gebaseerde halfgeleideroplossingen voor 5G mobiele communicatie-, lucht- en ruimtevaart- en defensie- en industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen. We combineren de beste wereldwijde talenten van engineering tot productieactiviteiten met ervaren bedrijfsleiders om kosteneffectief halfgeleiders met de hoogste prestaties en efficiëntie te leveren voor de volgende generatie RF-, microgolf- en millimetergolfsystemen. Ga naar www.galliumsemi.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gallium Semiconductor Corporate:

Paul Chia

Vice President, Sales & Marketing

Tel.: +65-9835-5033

E-mail: pchia@galliumsemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr