12:53 uur 28-02-2023

Dior Powered by Hydrafacial

Het nieuwe exclusieve protocol voor Dior Spa’s

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Dior Beauty is verheugd een samenwerking aan te kondigen met The BeautyHealth Company (NASDAQ:SKIN), de thuisbasis van het vlaggenschipmerk Hydrafacial, en een op maat gemaakte Dior powered by Hydrafacial-ervaring te ontwikkelen die vanaf april 2023 exclusief in Dior-spa’s wordt aangeboden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230224005345/nl/

Dior Powered By Hydrafacial (Photo: Business Wire)

Dior Powered By Hydrafacial (Photo: Business Wire)

De Dior powered by Hydrafacial-ervaring introduceert een gezamenlijk door Hydrafacial en Dior gemaakt protocol en een co-branded booster, waarin het beste van Dior-huidverzorging en Hydrafacial-technologie is verwerkt.

De innovatieve behandeling van 90 minuten is ontworpen voor de ultieme ervaring in wellness en luxe. Het begint met een grondige reiniging en scrub van het gezicht met de Dior Floral Peeling Lotion, die wordt aangebracht met het roll-on handstuk en de gepatenteerde vortex-technologie van Hydrafacial.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hydrafacial Media: Marina Maher Communications | Hydrafacial@hellommc.com
Hydrafacial Investors: The One Nine Three Group | BeautyHealthIR@the193.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr