13:58 uur 28-02-2023

Avanzanite Bioscience werkt samen met Advicenne om Sibnayal te commercialiseren® voor de behandeling van zeldzame nierziekten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Griekenland

  • De overeenkomst met Advicenne valideert verder het unieke bedrijfsmodel van Avanzanite en maakt Avanzanite tot dé partner voor de commercialisering van geneesmiddelen tegen zeldzame ziekten in Europa.
  • Avanzanite gaat nu over op verkoop met de eerste verwachte commerciële lancering in Duitsland medio 2023.

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Avanzanite Bioscience B. V. (“Avanzanite” of de “Onderneming”), een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat end-to-end commercialisering en distributiepartnerschappen aanbiedt met op onderzoek gebaseerde biofarmaceutische initiatiefnemers, kondigde vandaag aan dat het een exclusieve distributieovereenkomst heeft gesloten met het in Parijs gevestigde gespecialiseerde farmaceutische bedrijf Advicenne voor een door de Europese Commissie goedgekeurd geneesmiddel voor de behandeling van distale renale tubulaire acidose (dRTA).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005033/nl/

Adam Plich, CEO & Founder (Photo: Business Wire)

Adam Plich, CEO & Founder (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Avanzanite Bioscience B.V.

+31 20 301 21 13

investors@avanzanite.com
media@avanzanite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr