21:44 uur 27-02-2023

BioAuxilium Research lanceert nieuwe THUNDER™ TR-FRET biomarker testkits en een verbeterde service voor de ontwikkeling van tests voor geneesmiddelenonderzoek

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de jaarlijkse Society for Laboratory Automation and Screening (SLAS) International Conference and Exhibition in San Diego, kondigde BioAuxilium Research Inc., een biotechbedrijf dat de toegang tot volledig gevalideerde testkits vergemakkelijkt voor de biomedische onderzoeksgemeenschap, vandaag de uitbreiding aan van zijn no-wash THUNDER™ tijdsopgeloste Förster resonance energy transfer (TR-FRET) technologie-portefeuille, door de introductie van zes nieuwe testkits voor biomarkeronderzoek, een Reader Control Kit en een verbeterde testontwikkelingsservice voor geneesmiddelenonderzoek.

BioAuxilium ontwikkelde de nieuwe biomarkertests als reactie op verzoeken van klanten om betrouwbare celtests die een alternatief bieden voor dure immunoassay-platforms zoals andere TR-FRET en op korrels gebaseerde testtechnologieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jaime Padros, President

514-312-9033 ext. 101

jaime.padros@bioauxilium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr