00:01 uur 25-02-2023

CORRECTIE EN VERVANGING VAN: IM Mastery Academy organiseert een Live Evenement in Rotterdam, Nederland

ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Opgericht in 2013, IM Mastery Academy is een online onderwijs- en mentorplatform dat een groot evenement aankondigde dat in Rotterdam, Nederland zal plaatsvinden. Het evenement is bedoeld om klanten vanuit alle hoeken van de wereld samen te brengen om de nieuwste trends en strategieën op het gebied van de digitale wereld te leren en kennis te ontvangen. IM Rotterdam, gepland van 16 tot 19 maart 2023, trekt klanten uit verschillende landen die op zoek zijn naar de nieuwste trends en strategieën om nieuwe inzichten en ideeën op te doen die hen kunnen helpen hun doelen te bereiken.

“De missie van IM Mastery Academy is om haar klanten de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om succesvol te zijn in de online zakenwereld,” zei Christopher Terry, CEO en mede-oprichter van het bedrijf. “We zijn verheugd om het evenement in Rotterdam te organiseren als onderdeel van onze voortdurende inzet om wereldwijd hoogwaardig onderwijs aan onze klanten te bieden.” Het evenement zal verschillende interactieve sessies bevatten waar klanten ideeën kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen met IM Academy Educators. Deze sessies creëren een samenwerkingsomgeving waar klanten van elkaar en van de Educators kunnen leren.

“We geloven dat de beste manier om te leren is door interactie, mentorship en uitwisseling van ideeën,” voegde Chris Terry toe. “Het evenement in Rotterdam biedt klanten de mogelijkheid om contact te leggen met anderen, wat mogelijk kan leiden tot nieuwe ideeën en strategieën die klanten kunnen helpen hun doelen te bereiken.”

IM Mastery Academy heeft zich gevestigd als een toonaangevende aanbieder van online onderwijs en mentorship, met een bewezen staat van dienst van het helpen van klanten bij het bereiken van hun doelen via zijn wereldwijde onderwijsacademies, tools en bronnen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat tickets voor het evenement beschikbaar zijn voor aankoop op hun website. IM Mastery Academy’s evenement in Rotterdam zal naar verwachting een aantal van de meest briljante geesten in de online zakelijke industrie bijeenbrengen. Voor meer informatie over het evenement en IM Mastery Academy, bezoek de evenementwebsite van het bedrijf op https://im.academy/.

Contacts

Eli Rook

marketing@im.academy

Check out our twitter: @NewsNovumpr