00:01 uur 25-02-2023

CORRECTIE EN VERVANGING VAN: IM Academy kondigt groot evenement voor onafhankelijke ondernemers aan

ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Opgericht in 2013, IM Mastery Academy is een online onderwijs- en mentorplatform dat een groot evenement organiseert in Rotterdam, Nederland, voor Independent Business Owners (IBO’s) die hun kennis willen vergroten over hoe ze hun business kunnen laten groeien. Het evenement zal plaatsvinden op 16-19 maart 2023 en zal business professionals en mentoren in de Network Marketing industrie bevatten.

Het evenement van IM Mastery Academy biedt een kans voor IBO’s van over de hele wereld om kennis te maken, te leren en kennis te delen over de nieuwste technieken. IBO’s krijgen de kans om te leren van collega’s en professionals over de nieuwste trends en strategieën. Volgens Christopher Terry, CEO van IM Mastery Academy, weerspiegelt het evenement het streven van het bedrijf om hoogwaardig onderwijs te bieden aan zijn IBO’s. “Ons doel is om onze Independent Business Owners de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om hun doelen te bereiken”, zei hij. “Het IM Rotterdam-evenement is een van de vele initiatieven die we hebben genomen om onze IBO’s te helpen slagen.”

Het evenement biedt ook deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden uit verschillende landen over de hele wereld. Er zullen verschillende interactieve sessies zijn waar deelnemers ideeën kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen. “Het Rotterdamse evenement biedt IBO’s de mogelijkheid om in contact te komen met een aant van de beste professionals in de Network Marketing industrie, wat kan leiden tot nieuwe ideeën en strategieën die IBO’s kunnen helpen hun resultaten te verbeteren.”

IM Mastery Academy staat al lang voorop in het bieden van training en mentorship aan zijn IBO’s. Het bedrijf werkt eraan om IBO’s te helpen hun doelen te bereiken door middel van kwalitatieve tools en -middelen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat tickets voor het evenement te koop zijn op de evenementenwebsite van het bedrijf. Het evenement wordt verwacht een groot succes te zijn en een getuigenis van het streven van het bedrijf om hoogwaardig onderwijs te bieden aan zijn IBO’s. Voor meer informatie over het evenement en IM Mastery Academy kunt u terecht op de website van het bedrijf op https://im.academy/.

Contacts

Eli Rook

marketing@im.academy

Check out our twitter: @NewsNovumpr