21:39 uur 23-02-2023

USVP verdubbelt het aantal franchises met de toevoeging van Matt Garratt

Matt Garratt, een doorgewinterde investeerder in bedrijfssoftware, treedt toe tot USVP en brengt uitgebreide ervaring mee om de zakelijke activiteiten van het bedrijf te versterken.

MENLO PARK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– U.S. Venture Partners (USVP), een toonaangevend risicokapitaalbedrijf in Silicon Valley dat zich richt op cyberbeveiliging, bedrijfssoftware, consumenten- en gezondheidszorg, kondigt met trots de toevoeging van Matt Garratt als General Partner aan. Met een succesvolle staat van dienst in SaaS-investeringen zal Garratt zich wijden aan bedrijfsinvesteringen op zowel SaaS- als AI-gebied. Garratt is een fervente belangenbehartiger van jonge ondernemingen en brengt uitgebreide ervaring mee uit zijn vorige rol als oprichter en manager van Salesforce Ventures.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dale Holladay

USVP

(650) 854-9080

pr@usvp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr