01:07 uur 23-02-2023

LevitasBio lanceert LeviSelect Suite met kits voor celdepeletie en -verrijking

Nieuwe productlijn zorgt voor grote vooruitgang in immunologisch onderzoek

MENLO PARK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– LevitasBio, Inc. (www.levitasbio.com), een vooraanstaande leverancier van end-to-end monsterverwerking en cellulaire analyse voor de biowetenschappelijke markt, onthult een reeks LeviSelect™-kits voor celdepletie en -verrijking voor immunologisch onderzoek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005648/nl/

Five new LeviSelect Immune Cell Kits enable targeted enrichment of CD3 T Cells, CD4 T Cells, CD8 T Cells and Pan B Cells. Additional kits are also available under early access. (Graphic: Business Wire)

Five new LeviSelect Immune Cell Kits enable targeted enrichment of CD3 T Cells, CD4 T Cells, CD8 T Cells and Pan B Cells. Additional kits are also available under early access. (Graphic: Business Wire)

LeviSelect Kits zijn een gerichte uitbreiding van het revolutionaire, volledig geïntegreerde LeviCell™ Advanced Workflow-protocol dat een belangrijke nieuwe benadering biedt voor cellulaire isolatie en analyse, en bieden:

  • Cellen van interesse zijn volledig labelvrij, ongewijzigd of onverstoorbaar zonder genexpressie of activeringsveranderingen
  • Verrijking van levende cellen, verwijdering van vuil en gerichte selectie vinden allemaal plaats in een enkele eenvoudige stap zonder dat extra zuiveringen, filtraties of verbruiksartikelen nodig zijn
  • Meerdere LeviSelect-kits kunnen worden gemultiplext voor een krachtige en uiterst gerichte aanpak

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steven Collier
Communication Liaison

steve@levitasbio.com
650-229-8596

Check out our twitter: @NewsNovumpr