23:35 uur 22-02-2023

Wejo breidt samenwerking met Renault Group uit om aanbieders van wagenparkoplossingen en wagenparkbeheerders transformatieve diensten voor activa- en activiteitenbeheer op afstand te bieden

Telematicaserviceproviders, servicebedrijven voor wagenparkbeheer en wagenparkbeheerders gaan de efficiëntie stroomlijnen met het Easy Connect for Fleets-cloudplatform voor wagenparkbeheer van de Renault Group en integratie van Wejo

MANCHESTER, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Wejo Group Limited (NASDAQ: WEJO), een wereldleider op het gebied van Smart Mobility for Good™-cloud- en softwareoplossingen voor verbonden, elektrische en autonome voertuiggegevens, heeft vandaag aangekondigd dat zijn samenwerking met Renault Group (OTCMKTS: RNLSY) is uitgebreid om Wejo te voorzien van directe toegang tot voertuiggegevens van de Renault Group via het cloudplatform van de Renault Group, Easy Connect for Fleet-oplossingen voor wagenparkbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Ben Hohmann, Wejo

Ben.Hohman@Wejo.com

Katie Obrien, RH Strategic, namens Wejo

kobrien@rhstrategic.com

Beleggers:
Tahmin Clarke, Wejo

tahmin.clarke@wejo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr