20:24 uur 22-02-2023

Pharmanovia sluit een licentieovereenkomst met Axsome Therapeutics voor de marketing en verdere ontwikkeling van Sunosi® (solriamfetol), een first-in-class behandeling voor overmatige slaperigheid overdag (EDS) bij mensen met narcolepsie en …

– De overeenkomst dekt alle bestaande gebieden in Europa en alle toekomstige lanceringen in de regio

– Pharmanovia zal ook alle activiteiten leiden ter ondersteuning van de lancering van Sunosi® (solriamfetol) in de regio van het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA)

– Pharmanovia is verantwoordelijk voor alle lopende en toekomstige klinische studies in Europa en MENA

BASILDON, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Pharmanovia sluit een licentieovereenkomst met Axsome Therapeutics voor de marketing en verdere ontwikkeling van Sunosi® (solriamfetol), een first-in-class behandeling voor overmatige slaperigheid overdag (EDS) bij mensen met narcolepsie en obstructieve slaapapneu

ALLEEN VOOR HANDELS- EN BEDRIJFSMEDIA

Pharmanovia, een wereldwijd farmaceutisch bedrijf dat de levenscyclus van reeds bestaande geneesmiddelen nieuw leven inblaast, verlengt en uitbreidt, kondigt vandaag de uitbreiding van zijn neurologieportefeuille aan via een nieuwe licentieovereenkomst met het in de VS gevestigde biofarmaceutische bedrijf Axsome Therapeutics, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alison Dyson, Director of Communications, Pharmanovia

07442 256310/ Alison.dyson@pharmanovia.com
of pharmanovia@67health.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr