17:34 uur 21-02-2023

Stellantis Partners en GlobalLogic openen samen een softwarefaciliteit in Polen

Het team van GlobalLogic breidt zijn ondersteuning van Stellantis uit met de bouw van een gespecialiseerd laboratorium

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– GlobalLogic Inc., een bedrijf uit de Hitachi Group en leider op het gebied van digitale techniek, bevestigde vandaag dat het een nieuw softwarefaciliteit voor de auto-industrie zal openen in Polen. Dit lab zal deel uitmaken van haar voortdurende inspanningen om autofabriekanten overal ter wereld te ondersteunen bij het ontwikkelen van verbonden voertuigen ofwel “software-defined vehicles” (SDVs). Het initiatief werd geïnspireerd door haar lopende samenwerking met Stellantis, nu de internationale autofabrikant en aanbieder van mobiliteit haar platform voor SDVs verder uitbreidt. De nieuwe samenwerking tussen de bedrijven biedt Stellantis de mogelijkheid tot het vergroten van haar transformatievermogen en het leveren van op maat gemaakte open platforms voor de auto-industrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230221005106/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GlobalLogic, Inc. (Global)

Heather Ailara

211 Communications

+1.973.567.6040

heather@211comms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr