15:51 uur 21-02-2023

Flashpoint automatiseert haar Venture Scout-programma

Na een periode van snelle groei naar meer dan 30 scouts in heel Europa en de VS, wordt het programma nu geautomatiseerd om naar meer dan 100 scouts te groeien.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Flashpoint, een internationale tech-investeringsmaatschappij, gaat de schaal, het tempo en het succes van haar Venture Scout-programma verder uitbreiden door haar capaciteit volledig te automatiseren voor het snel vinden en verwezenlijken van investeringskansen.

Scouting is een trend die steeds populairder wordt binnen internationale gemeenschappen van start-ups nu VC-maatschappijen gebruik willen maken van de uitgebreide netwerken van scouts en de kennis die zij ontwikkelen in de beginfase van de start-up. Zo ontstaan potentiële investeringskansen met behulp van steeds uitgebreidere netwerken van verwijzers, die zijn gebaseerd op het vertrouwen en de sterke banden binnen een breed netwerk van adviseurs en deskundigen die een ingang zoeken tot de wereld van het risicokapitaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persia Georgiadou

persia@flashpointvc.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr