08:19 uur 17-02-2023

Kioxia geselecteerd in editie 2023 van Clarivate Top 100 Global Innovators™

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Kioxia Corporation is bekroond met een Clarivate Top 100 Global Innovators™ 2023 Award, een onderscheiding die door Clarivate Plc wordt uitgereikt aan de meest innovatieve internationale bedrijven. Dit is de tweede keer dat Kioxia deze prestigieuze prijs ontvangt als erkenning voor haar prestaties op het gebied van intellectueel eigendom.

De Clarivate Top 100 Global Innovators™ 2023 Awards worden uitgereikt aan ‘s werelds meest innovatieve bedrijven en organisaties, op basis van Clarivate’s eigen analyse van trends op het gebied van intellectuele eigendom en octrooien. Voor 2022 werd een nieuwe methodologie gehanteerd. Het nieuwe model van innovatiemeting is gericht op consistente hoge prestaties en schaalgrootte van innovativiteit, waarbij alle ideeën op hetzelfde niveau worden beoordeeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kota Yamaji

Public Relations

Kioxia Holdings Corporation

81-3-6478-2319

kioxia-hd-pr@kioxia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr