11:01 uur 16-02-2023

Interactive Brokers aangesteld als internationale makelaar voor Sinopac Securities

Interactive Brokers breidt wereldwijd klantenkring uit naar Taiwan

GREENWICH, Connecticut–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde internationale elektronische makelaar, heeft vandaag bekendgemaakt te zijn aangesteld als de primaire internationale makelaar voor Sinopac Securities. Institutionele en particuliere klanten van Sinopac kunnen Amerikaanse aandelen, ETF’s en vastrentende instrumenten verhandelen. Tevens hebben ze via Interactive Brokers toegang tot meer dan 90 aandelenmarkten wereldwijd. Deze overeenkomst tussen Interactive Brokers LLC en Sinopac versterkt de aanwezigheid van Interactive Brokers in de APAC-regio en voegt Taiwan toe aan de meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd waar het bedrijf klanten van dienst is.

“Het verheugt ons om met Sinopac samen te werken en de wereldwijde handelsmogelijkheden en expertise van Interactive Brokers in Taiwan te introduceren,” aldus Milan Galik, Chief Executive Officer van Interactive Brokers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc

Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr