22:42 uur 15-02-2023

The LYCRA Company benoemt Cathy Spicer tot nieuwe Chief Legal Officer

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– The LYCRA Company, een wereldleider in het ontwikkelen van duurzame en innovatieve vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, heeft aangekondigd dat Cathy Spicer op 7 februari in dienst is getreden als chief legal officer (CLO).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230215005575/nl/

The LYCRA Company Names Cathy Spicer as New Chief Legal Officer (Photo: Business Wire)

The LYCRA Company Names Cathy Spicer as New Chief Legal Officer (Photo: Business Wire)

Spicer vervoegt The LYCRA Company nadat hij onlangs CLO en bedrijfssecretaris was van Tailored Brands, Inc. waaronder de retailers Men’s Warehouse en Jos. A. Bank vallen. Spicer heeft dertig jaar juridische ervaring en heeft talrijke hoge juridische functies bekleed. Ze begon haar carrière als assistent-officier van justitie, leidde een solopraktijk en werd partner in een advocatenkantoor voordat ze de overstap maakte naar het ondernemingsrecht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford

Karie.J.Ford@lycra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr