13:00 uur 14-02-2023

Similis Bio werkt samen met Novel351k aan diverse biosimilarprogramma’s voor kanker en auto-immuunziekten

SUNNYVALE, Californië.–(BUSINESS WIRE)– JSR Life Sciences, LLC (“JSR”) heeft vandaag bekendgemaakt dat Similis Bio (“Similis”), het bedrijfsonderdeel dat zich richt op de ontwikkeling van biosimilars, plannen heeft aangekondigd voor samenwerking met Novel351k om samen drie biosimilarprogramma’s te ontwikkelen voor een brede scala aan moeilijk behandelbare ziekten. Volgens de aanvankelijke overeenkomst wordt Similis verantwoordelijk voor de cellijnontwikkeling, analyse, procesontwikkeling en cGMP-productie die de weg moeten vrijmaken voor farmacokinetische/farmacodynamische klinische onderzoeken. Novel351k gaat haar ervaring op het gebied van regulatieve en klinische strategieën aanwenden om de ontwikkeling van de programma’s op de weg naar commercialisering te versnellen.

“We hebben Similis gelanceerd om een bredere selectie van biosimilars te kunnen bieden voor patiënten. We kijken ernaar uit om samen met het team van Novel351k aan dit belangrijke project te werken,” aldus John Gabrielson, Senior Vice President van JSR Life Science en hoofd van Similis Bio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JSR Life Sciences/Similis Bio
Missy Bindseil

JSR Life Sciences – informatie voor bedrijven

Directeur Marketing & Communications

mbindseil@jsr-nahq.com

Laura Morgan

JSR Life Sciences – informatie voor de media

Sam Brown Inc.

lauramorgan@sambrown.com
(951) 333-9110

Check out our twitter: @NewsNovumpr