19:23 uur 14-02-2023

PUMA sluit zich aan bij Zero100 om industriebrede oplossingen te vinden om de koolstofuitstoot in de toeleveringsketen te verminderen

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA heeft zich aangesloten bij Zero100, een gemeenschap van leiders in de industrie die de koolstofuitstoot van de toeleveringsketen wil verminderen door middel van digitalisering, om de volgende stap te zetten, nadat het bedrijf vorig jaar een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot had aangekondigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005239/nl/

Sports company PUMA has joined Zero100, a community of industry leaders which aims reduce carbon emissions from the supply chain through digitization, to take the next step after the company announced significant carbon emission cuts last year. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has joined Zero100, a community of industry leaders which aims reduce carbon emissions from the supply chain through digitization, to take the next step after the company announced significant carbon emission cuts last year. (Photo: Business Wire)

In 2022 kondigde PUMA aan dat het op schema lag om zijn klimaatdoelstellingen te halen en dat het zijn eigen CO2-uitstoot tussen 2017 en 2021 met 88% en die van zijn toeleveringsketen met 12% had verminderd, terwijl het bedrijf in dezelfde periode sterk groeide.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert-Jan Bartunek

Bedrijfscommunicatie – PUMA SE

+49 9132 81 3134

robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr