19:41 uur 14-02-2023

Moody’s zoekt non-profitpartners die zijn afgestemd op impactstrategie voor gemeenschap

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Moody’s Corporation (NYSE:MCO) heeft vandaag aangekondigd dat Moody’s Foundation, zijn tak voor sociaal beleggen, aanvragen accepteert van wereldwijde non-profitpartners die zijn afgestemd op zijn twee strategische focusgebieden: kleine bedrijven versterken en het herstel van ecosystemen in opkomende markten ondersteunen.

“Bij Moody’s zijn we van mening dat het bevorderen van inclusie en veerkracht een welvarendere toekomst stimuleert,” aldus Jennifer Stula Rivera, wereldwijd hoofd Community Impact bij Moody’s. “We zijn verheugd om nieuwe partners te verwelkomen die zijn afgestemd op onze strategische prioriteiten en onze missie om mensen te voorzien van de kennis en middelen die ze nodig hebben om kansen te ontsluiten en te gedijen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SHIVANI KAK

Investor Relations

212.553.0298

shivani.kak@moodys.com

CHRIS CASHMAN

Communications

+1 (212) 553-0729

chris.cashman@moodys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr