20:16 uur 13-02-2023

Simpson Thacher breidt team Secondaries uit met Ed Ford en Sacha Gofton-Salmond.

LONDEN & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Simpson Thacher & Bartlett LLP heeft vandaag aangekondigd dat Ed Ford en Sacha Gofton-Salmond het kantoor zullen vervoegen als partners in het kantoor in Londen, waar zij zich zullen toeleggen op transacties in de secundaire sector.

“Ed en Sacha staan hoog aangeschreven in de secundaire sector en hebben de afgelopen jaren een toonaangevende praktijk opgebouwd. Zij zullen onze gerenommeerde Private Funds en Fund Transactions Practices verder uitdiepen en ons vermogen om sponsors en investeerders te adviseren over liquiditeitsoplossingen die extra flexibiliteit bieden voor een steeds veranderende markt, verder versterken”, aldus Alden Millard, voorzitter van het Executive Committee van Simpson Thacher.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arielle Katz
Communicatiemanager

mediainquiries@stblaw.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr