16:45 uur 10-02-2023

Incyte kondigt 52 wekelijkse resultaten aan van fase 2-studie ter evaluatie van povorcitinib (INCB54707) bij patiënten met hidradenitis suppurativa

Uit de resultaten van de open-label verlengingsperiode van de fase 2-studie blijkt dat langer durende behandeling met povorcitinib 75 mg resulteerde in aanhoudende en duurzame werkzaamheid in alle behandelarmen

Gegevens werden besproken tijdens de conferentie van de European Hidradenitis Suppurativa Foundation

Hidradenitis suppurativa (HS) is een chronische en slopende inflammatoire huidaandoening die wordt gekenmerkt door pijnlijke knobbeltjes en abcessen die kunnen leiden tot onomkeerbare weefselvernietiging en littekenvorming1

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) heeft vandaag nieuwe 52 wekelijkse resultaten aangekondigd van een fase 2-studie ter evaluatie van de werkzaamheid en veiligheid van povorcitinib (voorheen INCB54707), een orale JAK1-remmer, bij volwassen patiënten met hidradenitis suppurativa (HS).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Catalina Loveman

+1 302 498 6171

cloveman@incyte.com

Beleggers
Christine Chiou

+1 302 274 4773

cchiou@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr