15:27 uur 09-02-2023

Toekenning aan LTIMindtree van Guidewire-specialisatie binnen het PartnerConnect-programma

EDISON, New Jersey & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bureau voor technologie-consultancy en digital oplossingen, kondigde vandaag de toekenning aan van de specialisatie Guidewire PartnerConnect-teststandaarden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005511/nl/

LTIMindtree is een Guidewire PartnerConnect-consultancy partner op het Select-niveau en werkt met Guidewire samen in Noord-Amerika en India. De specialisatie is een erkenning van de zakelijke testoplossingen van LTIMindtree, waarmee het bedrijf internationale verzekeraars een grote voorsprong biedt op hun weg naar transformaties middels het Guidewire-platform.

Specialisaties hebben een regionale basis en vereisen dat partners hun vaardigheden aantonen, evenals hun kennis en kunde op het gebied van bepaalde Guidewire-producten of oplossingsgebieden. De toekenning van specialisaties stelt verzekeraars in staat om beter te bepalen welke partners bewezen vaardigheden hebben, ofwel in een bepaalde regio of op wereldniveau, zoals in het geval van de specialisatie teststandaarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr