15:15 uur 08-02-2023

Wemade organiseert WEMIX Airdrop-evenement ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van MIR M!

Seoul, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– WEMIX PLAY, het nummer 1 blockchain-gamingplatform van Wemade, organiseert tot 28 februari een WEMIX airdrop-evenement ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van de MMORPG MIR M: Vanguard and Vagabond.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005352/nl/

WEMIX PLAY, het nummer 1 blockchain-gamingplatform van Wemade, organiseert tot 28 februari een WEMIX airdrop-evenement ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van de MMORPG MIR M: Vanguard and Vagabond. (Afbeelding: Business Wire)

WEMIX PLAY, het nummer 1 blockchain-gamingplatform van Wemade, organiseert tot 28 februari een WEMIX airdrop-evenement ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van de MMORPG MIR M: Vanguard and Vagabond. (Afbeelding: Business Wire)

WEMIX PLAY geeft 1 WEMIX per persoon weg aan 1 miljoen gebruikers die aan de volgende vereisten voldoen: koppel je game-account aan PLAY Wallet, bereik personageniveau 25 en maak binnen een week na de einddatum van het evenement een inlogrecord aan. Als het aantal deelnemers hoger is dan 1 miljoen, worden de winnaars geselecteerd op basis van wie personageniveau 25 het eerst heeft bereikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)
Yeonghyun Lee, PR Manager
yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr