23:59 uur 08-02-2023

Morgan Stanley organiseert eerste wereldwijde demodag voor startups in het Inclusive Ventures Lab

  • Het wereldwijde cohort omvat tien op technologie gebaseerde startups uit de VS en EMEA: Advocat, AMAKA Studio, AuditMate, Gentreo, Here Here Market, imagi, Kinhub, Perse, Physician 360 en WeArisma.
  • Startups onder leiding van vrouwen presenteren hun innovatieve bedrijven aan meer dan 200 investeerders en potentiële zakenpartners en klanten.
  • Multicultural Strategy Group krijgt nieuwe naam Morgan Stanley Inclusive Ventures Group, wat de evolutie en wereldwijde uitbreiding van de groep beter weergeeft. 

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Morgan Stanley (NYSE: MS) organiseert vandaag zijn eerste wereldwijde demodag, met 10 deelnemende bedrijven uit de VS en Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De cohortbedrijven, allemaal opgericht door vrouwen, zullen meer dan 200 investeerders en potentiële zakenpartners en klanten ontmoeten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations Contact: Carrie Hall, carrie.hall@morganstanley.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr