06:31 uur 08-02-2023

Dexcom en Nick Jonas maken Super Bowl Magic om nieuw Dexcom G7 continu glucosemonitoringsysteem te lanceren

  • Super Bowl-reclame kondigt de lancering in de VS van het Dexcom G7 CGM-systeem van de volgende generatie aan, de meest nauwkeurige en gebruiksvriendelijke CGM waarmee mensen met diabetes hun gezondheid beter kunnen beheren
  • Met deze nieuwe reclame die in het tweede kwartaal wordt uitgezonden, wordt op een van ‘s werelds grootste podia een bewustwordingscampagne gevoerd voor de levensveranderende diabetesmanagementtechnologie, die de noodzaak van vingerprikken overbodig maakt
  • De campagne vestigt de aandacht op de “magische momenten” die mensen met diabetes kunnen beleven wanneer zij de Dexcom G7 gebruiken om hun A1C te verlagen, hyper- en hypoglykemie te verminderen en de tijd te verhogen binnen bereik
  • Mensen met diabetes in de VS kunnen terecht op Dexcom.com/Magic om vandaag nog met Dexcom G7 aan de slag te gaan

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– DexCom, Inc. (NASDAQ:DXCM), de wereldleider in realtime continue glucosemonitoring voor mensen met diabetes, onthulde vandaag de tweede Super Bowl-reclame van het bedrijf, waarin de Amerikaanse lancering van het Dexcom G7 CGM-systeem wordt aangekondigd. In de reclame, die tijdens het tweede kwartaal van Super Bowl LVII op 12 februari 2023 wordt uitgezonden, zien we Nick Jonas, de artiest, songwriter, acteur en filantroop die meerdere platina platen op zijn naam heeft.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005126/nl/

Nick Jonas on set during production of Dexcom's 2023 Super Bowl commercial launching its new Dexcom G7 CGM System. (Photo: Business Wire)

Nick Jonas on set during production of Dexcom’s 2023 Super Bowl commercial launching its new Dexcom G7 CGM System. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
James McIntosh

619-884-2118

james.mcintosh@dexcom.com

Investor Contact
Sean Christensen

858-203-6657

sean.christensen@dexcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr