23:20 uur 08-02-2023

DEWA is het eerste nutsbedrijf ter wereld dat zijn diensten verrijkt met ChatGPT-technologie

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– HE Saeed Mohammed Al Tayer, MD & CEO of Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) heeft aangekondigd dat DEWA werkt aan de verrijking van haar diensten met ChatGPT-technologie, ondersteund door Microsoft. Dit maakt van DEWA het eerste nutsbedrijf ter wereld en de eerste overheidsinstantie in de VAE die deze nieuwe technologie gebruikt. Dit maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van DEWA om haar leiderschap lokaal en wereldwijd te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005594/nl/

DEWA is the first utility in the world to enrich its services with ChatGPT technology (Photo: AETOSWire)

DEWA is the first utility in the world to enrich its services with ChatGPT technology (Photo: AETOSWire)

De aankondiging werd gedaan toen HE Saeed Al Tayer Naim Yazbeck, General Manager van Microsoft UAE, ontving. Deze stap onderstreept de baanbrekende successen van DEWA op alle digitale gebieden en is een voortzetting van het gebruik van Artificial Intelligence (AI), dat in 2017 begon met het ontwikkelen van een AI-roadmap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dubai Electricity and Water Authority
Khuloud Al Ali, +971563974965

Media@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr