20:23 uur 08-02-2023

De IKEA Foundation zegt € 10 miljoen toe om noodhulp te bieden in Turkije en Noord-Syrië

Per Heggenes, CEO, IKEA Foundation, dringt er bij anderen op aan om samen te werken om hulp te bieden aan mensen die getroffen zijn door de verwoestende aardbevingen

LEIDEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– De donatie gaat naar het noodfonds van Artsen Zonder Grenzen (AZG) om levensreddende zorg te bieden waar de medische nood het grootst is. Dit zal de verstrekking van essentiële hulp, waaronder medische hulp, psychologische ondersteuning en gezondheidszorg, ondersteunen aan degenen die het zwaarst zijn getroffen door de verwoestende aardbeving.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005523/nl/

Image credit: Médecins Sans Frontières, Photographer: Omar Haj Kadour (Photo: Business Wire)

Image credit: Médecins Sans Frontières, Photographer: Omar Haj Kadour (Photo: Business Wire)

De IKEA Foundation is ook in gesprek met andere partners die actief zijn in de regio. Deze partners werken samen met de Turkse autoriteiten om inzicht te krijgen in verdere behoeften en mogelijkheden om aanvullende hulp te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lotika Mehta

Lotika.mehta@ikeafoundation.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr