21:52 uur 07-02-2023

NetApp Advance biedt organisaties Hybrid Cloud-flexibiliteit en -efficiëntie van het hoogste niveau

NetApp’s nieuwe portfolio aan programma’s en garanties maakt het eenvoudiger om storage-investeringen te beheren en sporadische kapitaaluitgaven te vermijden

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloud-led, datacentrisch softwarebedrijf, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van NetApp Advance, een nieuw portfolio van storage-programma’s en -garanties om klanten te helpen on-premise omgevingen kosteneffectief toekomstbestendig te maken.

NetApp Advance ontwikkelt de storage lifecycle, waardoor organisaties complexe, kostbare en tijdrovende vernieuwingscycli kunnen vermijden door continue, niet-storende hardware-upgrades mogelijk te maken – en zorgt voor efficiënte, veilige en duurzame storage met nieuwe garanties die worden geboden om te voldoen aan de behoeften van organisaties van vandaag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor investeerders:
Lance Berger

NetApp

lance.berger@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr