23:55 uur 07-02-2023

Esri brengt nieuwe ArcGIS Reality-software uit om de wereld in 3D vast te leggen

ArcGIS Reality maakt het mogelijk locaties, steden en landen in 3D in kaart te brengen voor Digital Twins

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Bedrijven, overheden en wetenschappelijke organisaties vertrouwen in toenemende mate op drones, bemande vliegtuigen en satellieten om beelden vast te leggen. Gedetailleerde beeldgegevens geven inzicht in activiteiten en mogelijkheden, waarbij informatie uit elke pixel wordt gehaald en statische beelden worden omgezet in dynamische digitale weergaven van de wereld. Met 3D-modellen en hogeresolutiekaarten van bouwplaatsen, complexe stadsgezichten of hele landen kunnen deze organisaties een digitale wereld analyseren en ermee interageren die plaatsen en situaties nauwkeurig weergeeft zoals ze zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobile: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr