19:00 uur 07-02-2023

De nieuwe SonarQube 9.9 LTS van Sonar helpt organisaties bij het bereiken van Clean Code-staat

Door de verbeterde snelheid, veiligheid en schaalbaarheid van Sonar kunnen organisaties de kwaliteit van hun code systematisch en overzichtelijk verhogen

GENÈVE–(BUSINESS WIRE)– SonarSource, de toonaangevende aanbieder van de Clean Code-oplossing, introduceerde vandaag de SonarQube 9.9 Long-Term Support (LTS). De nieuwe versie biedt organisaties de mogelijkheid om snel, veilig en op schaal de staat van Clean Code te bereiken. Met versnelde analyses van pull-requests, de ondersteuning van het bouwen en inzetten van veilige cloud-native applicaties, geavanceerde zakelijke mogelijkheden en veel innovaties op het gebied van de detectie-engine en contextuele training, geeft SonarQube 9.9 LTS organisaties een boost voor het leveren van nieuwe zakelijke waarde en kunnen zij hun software behouden als onderdeel van hun lange-termijn activa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon media
Jordan Tewell

10Fold voor SonarSource

415-666-6066

sonarsource@10fold.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr