23:06 uur 06-02-2023

Esri sluit zich aan bij de Overture Maps Foundation om interoperabele open kaartgegevens te helpen opbouwen

Het lidmaatschap van Esri kan helpen een brug te slaan tussen overheid en open gegevensbronnen

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– In een steeds meer digitale en geautomatiseerde wereld spelen geospatiale gegevens een cruciale rol bij het begrijpen van de fysieke omgeving en het aandrijven van de volgende generatie locatietechnologieën. Voor geospatiale ontwikkelaars en professionals is de toegang tot betrouwbare open kaartgegevens van vitaal belang om gemeenschappen te begrijpen en innovatieve diensten en oplossingen te ontwikkelen.

Om aan deze vraag te voldoen, is Esri, de wereldwijde leider in locatie intelligentie, toegetreden tot de Overture Maps Foundation-een samenwerking opgericht door Amazon Web Services (AWS), Meta, Microsoft en TomTom.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr